Modellen

Onze modellen

Davy van Nieuwenhuizen

Davy is erg sportief en voetbalt bij Kloetinge U23. Daarnaast is hij graag met zijn vrienden en houdt hij op zijn tijd wel van een feestje.

“Ik vind Il Capitano een mooi merk dat zowel een sportieve als casual uitstraling heeft. Het heeft hele goede pasvormen en de stof is van goede kwaliteit. Ook na de shoot draag ik nog steeds Il Capitano.

Ashley Charline

Ashley is erg sociaal, zorgzaam en staat graag voor iedereen klaar. Vind het belangrijk dat haar kleding en uiterlijk er verzorgd uitziet. Ze is graag met haar familie en vrienden en vindt het leuk om model te staan.

“Ik vind II Capitano super nice! Het zit comfortabel, heeft een heerlijke stof en daarnaast lekker oversized. Valt daarnaast goed te combineren bij een sportieve look, maar ook bij een nette look.”

Prem de Jonge

Prem houdt van gezelligheid en van een drankje doen met zijn vrienden. Ook is Prem erg sportief, is graag bezig met zijn lichaam en voetbalt bij Kloetinge U23.

“Ik ervaar de kleding van Il Capitano erg positief! Je hebt oversized en slim fit. Er is genoeg keuze in kleuren. De kwaliteit is goed en ziet er sportief uit!”

Eys Murre

Eys is een sportieve jongen die graag in de sportschool zit en voetbalt. Hij studeert aan de opleiding manager transport en logistiek in Vlissingen.

“Il Capitano vind ik goed bij mij passen, want het is een sportief merk en dat ben ik ook. De stof zit goed op mijn lichaam en het heeft een hele mooie uitstraling.”

Finn Murre

Finn is erg sportief en voetbalt bij vv Goes, daarnaast gaat hij vaak naar de fitness. Ook doet Finn de opleiding maatschappelijke zorg en houdt hij heel erg van een feestje.

“Ik vind Il Capitano een mooi merk met een mooi design. Het leuke aan de truien is dat deze kunnen worden gedragen door vrouwen en mannen. In mijn dagelijkse leven zou ik het zelf ook zeker dragen en dat ga ik ook zeker doen!”

Martijn Ganzeman

Martijn is erg sportief en voetbalt bij Kloetinge U23. Naast zijn passie voor voetbal studeert hij Logistiek en houdt hij in zijn vrije tijd wel van een feestje.

“Ik vind Il Capitano een mooi en leuk merk. Het is een sportief merk wat je in principe bijna altijd en overal kan dragen. Het logo is mooi uitgewerkt op zowel op de rug als op de mouwen. De kleding is van goede kwaliteit en sluit goed aan op je lichaam, met name rond de middel en bij het slim fit shirt zijn de mouwen iets strakker rond je armen. Dit zit erg lekker en zorgt voor een sportieve uitstraling. Hierdoor heb ik ook gelijk na de shoot een aantal producten besteld.”

Wout Meijer

Wout is een sportieve jongen en voetbalt bij VV Kloetinge in de jo17-1, daarnaast zit hij in het examenjaar van de havo.

”Il Capitano is een mooi merk met goede kwaliteit. Het zit altijd lekker om in te gaan sporten of dagelijks in te lopen en het is goed te combineren met verschillende kleren”

Join the lifestyle.